Thread: 1A események
View Single Post
Old 11-05-2009, 21:11
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
elöre szolok hogy nem érdekel a lefele mutato ujak

de ezen veszekedni?? meg szidni a másikat?

Gergőt ismerem régota, örült a nagy ütésnek. Én is örültem volna neki, meg tegye mindenki a szivére a kezét, ugye ugye mindenki örült volna neki.
Neki megadta a sors

Aztán pár napra kellett hozni egy döntést, erre lehordjátok. Biztos vagyok benne, hogy agyaltak melyik a legjobb megoldás, és választottak egyett. Tetszik vagy nem, ök igy döntöttek. Lehet ez volt a legjobb lehet nem, ezt csak azt tudja aki azon az agyaláson ott volt

Kiváncsi lennék ki az aki állva várja a pofont, és odanyujtja rendesen az arcát hogy jol telibe találja

Semmi baj nincs, lehordani senki se kell, ez egy játék, csak lazán Majd legközelebb biztos másképp lesz, csak ügyesen
Nem egy döntésről van itt szó, hanem arról, hogy ha alattad áll egy 9fős, ütögetős klán, akkor nem csak az a feladat, hogy figyeld, hogy mikor jön, hanem a piaci árak figyelembevételével benn tarts akkora sereget, ami lehetővé teszi a sikeres védést, illetve engedi a sikeres harcot a másik ellen.
A sereg amit küldtünk, védhető lett volna, ha van bennt az országokban a tornyokra elegendő íjász, és van pénz emellett bevenni még párszáz k-t. Gyanítom, hogy ez nem volt meg.

Neked kellene a legjobban tudnod, hogy én mindig figyeltem az ilyenekre, mindig rongyosra jártattam a pofámat, hogy senki se legyen üres.

Hozzátenném, hogy ha nem hagytál volna ott minket egy igen jelentős klánvagyon elherdálása után, akkor most neked lenne a legnagyobb szád. Na jó, még mindig Janinak, de akkor is biztos, hogy nem ezt mondanád...
Tehát nem tudom feltételek nélkül elfogadni, amit írtál...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: