View Single Post
Old 11-05-2009, 12:13
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
-Időnként kell hülyeségeket is javasolni, mert a vitából kikerekedhet egy egész jó javaslat is.
-Tudtam, hogy ez a javaslat nem fog tetszést aratni. Nagyon sok játékos megszokott játékstílusát megnehezíti. Megszokott játékstílusukon változtatni pedig sokan nem szeretnek.
-A játék abba az irányba megy, hogy egyre inkább a támadó orkok és a védekező elfek harcává válik. Ezt nem tartom egészséges folyamatnak. Az ilyen stílusú javaslatok ez ellen az irány ellen hatnak.
-Nem tartom igazságosnak, hogy bár sok odafigyeléssel és rengeteg pénzzel, de meg lehet csinálni, hogy egy hadis egyedül átvágjon egy együtt lévő tíz tagú szövin. Sok ilyet láttam már, én is csináltam ilyet, de akkor sem tartom jónak. Javaslatommal megnehezülne az ilyen átvágás.
-Ha csak olyan javaslatok kerülnek be a játékba, amik néhány százalékkal módosítanak valamilyen értéket, akkor nem fog érdekesebbé válni a hódító. Szerintem akkor érdekesebb a játék, ha újfajta akciók, újfajta stratégiák állítják az embert új kihívások elé.
-Hadisként mérlegelheted, hogy hogyan jársz jobban, több templomot tartasz vagy vállalod a katmorálod esetleges csökkenését. Minden ilyen mérlegelés csak szinesíti, érdekesebbé teszi a játékot. Kényszerítésről szó sincs, csak mérlegelésről.
A játék nem csak Aról szól, ne feledd
normálban egy ilyen szétvágja úgy a katmorált, hogy napokig tart helyrerakni
Reply With Quote