Thread: Forma-1
View Single Post
Old 06-13-2006, 09:02
Georgio
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Apa
megin kezdődik.... egyszer lemeritettük a témát, sok mulik a pilotán de szarral sumi sem tud versenyezni.

ültesd alonzot a mercibe és megnézzük gyorsabb lesz e raikonnennél.
ez ennyire egyszerü.
én azé tennék rá némi kézpézt hogy nem.
Barki barmit mondhat! A jelenleg versenyzo pilotak kozul a Shumi a legjobb... nem egyszer bizonyitotta, hogy mire kepes a tapasztalataval/tudasaval!
Tud veresenyezni
-rossz gumival
-gyenge autoval
-esoben (aki nyomonkoveti a versenyeket az tudhatja hogy esoben nincs ellenfele)
- es nem utolso sorban mentalisan soha nem adja fel a kuzdelemet ha nyiltsisakos verseny alakul ki!

en nem drukkolok se istalonak se pilotanak... ecceruen csak szeretem nezni a jo versenyt, es csodalom a technikat!
(2400 cc, szivo motor, v8, es 750 HP es 800 Nm forgatonyomatek)
Azt hiszem ezek az adatok csodalatra meltoak!!!
A pilotakrol meg ne is beszeljunk.

Aki szokott motorozni az probalja ki esoben 100-150-el menni palyan egy auto utan "vizfuggonyben" Azt nem kerdezem meg hogy mit lat, azt meg tudom hogy mit nem lat!!!!
Pl a monacoi versenyen ugyan annyit lat a pilota, amikor ki jon az alagutbol mint amit mi nezok lathattunk a belso kamera alltal... azaz semmit!

ezekkel csak azt akartam mondani, hogy mielott barki barmelyik istalot vagy pilotat az egekbe magasztalja, elotte az ossz teljesitmenyt vegye figyelembe akar evekre levetitve!
Reply With Quote