Thread: 1A események
View Single Post
Old 11-05-2009, 07:07
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Sajnálom, azt hittem, hogy végre változott a helyzet, hogy odateszitek magatokat, és nem csak hiénázás, és a másik elől akár mindent elbontok stratégia válik uralkodóvá...

Hová lett a nagy önbizalom? Hová lett? Miért mentette mindenki a bőrét? Hová lett 7 ország a klánból? Hová lett a józan ész? Egy 9 fős, lényegesen aktívabb klán állt alattatok 160k pontra, és amint ez eltűnt, mindenki maga alá csinált?
Itt elveszett a szememben az előbbi foglalásotok értéke. A klán ugyanaz maradt, mint eddig volt...

Hogy értse mindenki:

2009-11-04 22:01:12 Black Dragon (#3270) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 754 hektár földet.

7 klántagot raktak ki a klánból... Így lesz a 13k hektáros ütésből 754.

Nem mondom, okos döntés volt, csak gerinctelen. Fáj az a 2 nap, az átépítések, a bontás, a sok-sok elköltött arany...

2,5 napig voltunk alattatok, igazán volt idő felkészülni, amíg nekünk is...
Szerinted mennyire volt nehéz meghozni ezt a döntést ? Te mit tettél volna a helyünkbe ? Mondjuk hülye kérdés mert így tuti azt mondod hogy áhh ott maradtam volna és hagytam volna hogy üssenek de mikor te kerülsz oda ilyen helyzetbe akkor ez a helyzet egészen máshogy néz ki.
Egyébként meg nem érdekel a véleményed

És igen, nagyképű voltam mert örültem és rohadtul bökte az a szememet hogy Vityu mennyire sárgult az irigységtől hogy mi ütöttünk egy hatalmasat és éreztem hogy nem fogja nyugodni hagyni az egóját hogy a Cak egy jobb lehet de most biztos megnyugodott a lelke hogy lehordhatott minket )) De nem baj
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 11-05-2009 at 07:10..
Reply With Quote