Thread: 1A események
View Single Post
Old 11-05-2009, 02:41
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Na erről Von is tudna mesélni
Szerintem egyébként ebben nincs semmi gerinctelenség, sőt ehhez is kell némi hozzáértés, hogy 2,5 nap után tudja mikor kell kitenni valakit ha nincs más lehetősége.

(Nem mondom én sem voltam cseppet sem ideges hasonló szituban pár napja csak harmadekkora földért mentünk)

Igaz Von?
Így van, akartam is írni, hogy mi is ugyanezt csináltuk meg tegnapelőtt
Szégyen - nem szégyen, klánvezérként a klánunk és a klántársaim biztonsága volt az elsődleges cél, így inkább kidobáltam mindenkit, és egyedül kaptam be az ütést, minthogy a többiek is bukjanak.
Mi mondjuk nagyon sokat mozogtunk 2 körre veletek, úgyhogy tényleg nem feltétlen volt egyértelmű kitalálni, hogy melyiknél fogtok jönni (ami azt illeti, volt jó esély rá egy darabig, hogy nem is jöttök - lásd 2 nappal a támadásotok előtti esemény).
A részletek ismertetése nélkül sajnos nagyon nehéz átadni, hogy miért ez volt a legjobb döntés. Kár, pedig érdekes volt az pár nap, pár apróbb akció-reakció, helyezkedés meg miegymás volt közben. Ha jól logikáztunk, akkor úgy gondolom számítottatok szembeseregre is (amit a távolozás adatainak ismerete is megerősíthet), így a kockázatok és nyereségek mérlegelése után, a legjobb várható értékkel ez kecsegtetett. Így utólag sem bántuk meg, bár büszkék erre nem leszünk sose!

Amúgy 10 percen múlott az üdvösségünk, de pont ez is a szép a játékban
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 11-05-2009 at 02:53..
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: