Quote:
Originally Posted by Dynosaur
azt amúgy meg lehet csinálni, hogy felmegyek A-ba egy orival, azzal megállok fenn a top valamennyiben, hogy fordulásra alkalmas, legyek, aztán B-be megyek a másikkal, és fordulok B-ből úgy, hogy közben szabadság alatt vagyok A-ban? utána megint, stb...
ha jól gondolom, akkor ha szövetségben vagyok, akkor működik, ha nem vagyok szövetségben akkor nem, mert "hibernálódik" az országom szövetség nélkül...
ON
|
Lehet,természetesen. Más kérdés,hogy ha Te szabadságon vagy,csak a védelmed harmada számít bele a teljes klánvédelembe,így ezzel gyakorlatilag a társaidat gyengíted és a megszokottól eltérően földet is veszíthetsz.
Elmehetsz még egyszemélyes klánba is és alkalmazhatod a klánszabadságot,amikor nem bánthatnak semmi módon,de a klánszabi sem tart örökké,így egy idő után sebezhető leszel.
SZK-ra (Szövetségen Kívüli) is teheted az országod,de akkor mivel kiesel a csoport top30%-ából,a topköreid egy idő után elfogynak + az újbóli klánbalépéskor mindig +1% földet le kell adnod a 21-es sorszámű játékosnak.
Szerintem meg fogod szeretni az A-t,mire eljutsz a topba,úgyhogy ezzel nem lesz gond