View Single Post
Old 11-04-2009, 22:08
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ja, akkor szolok. Nekem kifejezetten nem tetszik. Azert kuzdesz, hogy meg egy szemelyiseged legyen, az egy jutalom. Ha ezt felveszed, ugyanolyan dolgod lesz mint elozo korben.... Ertelmet sem latom, meg maga az otlet sem tetszik...

De ha ilyen lesz, kerek olyat is, hogy ha felveszem 500 korrel kevesebbet kelljen tartozkodnom egy adott szinten...
Értelme főleg első személyiségként lenne, esetleg olyan esetekben jönne jól, hogy ha véletlenül belátható időn belül teljesíthetetlen lenne egy adott top%.
Továbbá teljesítené azokat a követelményeket, hogy teljesen új legyen, és a sok személyiséggel rendelkezőknek ne adjon még egy összeszorzódó előnyt, cserébe 1 személyiséggel rendelkezőknek lényegesen nagyobb pluszokat adjon.
Nem azt mondom, hogy hú de jó, ez mindenképp kerüljön be, mert én találtam ki - nekem tulajdonképpen mindegy is, hogy bekerül-e -, de előfordulhat, hogy valakinek jól jönne, ezért is vetettem föl, mert kíváncsi voltam, hogy kinek mennyire tetszik.

Viszont a többi személyiséggel kapcsolatban is úgy érzem, hogy ha valami új személyiség jön be, azt érdemes úgy kalibrálni, hogy első, vagyis inkább egyetlen személyiségként nagyobb bónuszt adjon, mint sokadikként, hogy elkerüljünk egy olyan ördögi kört, miszerint töltelék személyiséget nincs értelme behozni, de egy erősebb személyiség még inkább eltolná az egyensúlyt a többszemélyesek javára. (Helyes így ez a mondat? Nekem kicsit hosszúnak tűnik )
Reply With Quote