Quote:
Originally Posted by Perzsaszőnyeg
De az voltam, de beütés utánni körben volt a megadott távolsag, majd lement az első körváltás a támadás után,s távolodott...
|
Akkor minden úgy viselkedik, ahogy mondtam.
Nézzük lépésről lépésre, hogy mi történt:
Sereged egy körös, Te pedig 2 körre vagy az ellentől. 4k (illetve a Te esetedben 6k, mert vándor vagy, ugyanis minden egyes körtáv 2k pontra van) értéken belül van.
Elkezdődik a körváltás, pontszám alapján frissül a pontlista, a helyezések megállapítódnak (de szépen hangzik

).
Folytatódik a körváltás, megérkezik a sereged, elhoz egy rakás földet, növekszik a Te értéked, az ellené pedig csökken.
5k pontra kerül tőled, ami 2 (3) körös távolság, mert vándor vagy. A pontlistabeli helyezése viszont még a körváltáskor megállapított, amikor még mindkettőtök értéke a kiinduláskori volt.
Jön a következő körváltás, újból frissül a pontlista, és mivel kellően sűrű a mezőny, Te feljebb kerülsz, ő pedig lejjebb a mezőnyben, így annyian lesznek közöttetek, hogy a távolság 5 kör lesz. Illetve 5 (6) mert vándor voltál.
Nagyjából így történik, ha vannak, az apróbb hibákat nézzétek el, kb 3 éve nem játszottam