Quote:
Originally Posted by Druida
Talán ha már valami ilyesmit vezetnek be, akkor az legyen hasonló a túlélőhöz, csak éppen a hadak oldalán. Ergo mondjuk minden mészárlás, pusztítás ami a személyiséggel rendelkező ország ellen indul, 5-10%al kisebb hatásfokú. és emellé jöhetne mondjuk az a 30% haderőveszteség támadásnál és védekezésnél. Ez így nem túl tápos, de nem is olyan gyenge hogy csak sokadik szeminek lehetne választani 
|
Ezt az irányt nem támogatnám személy szerint egyáltalán. Az más, hogyha bemészárolnak vagy bepusztítanak, mert eleve csak akkor érvényesül a hatása, ha téged támadnak. Én nem gondoltam senkit sem védeni, és szerintem nem is lenne jó, ha még több védő jellegű szemcsi lenne.
Azért gondoltam a stratéga nevet, hogy valami olyan dolgot foglaljon magában, ami összefüggésben áll a sereg megszervezésével, esetleg egyedi taktikai elemekkel. Szerintem nem ezen múlik pl, hogy mennyit pusztítanak be.
Én mindenképpen olyan irányt javasolnék ezügyben gondolkodásra, amivel egy-egy egyedi taktikai elemet is beemelhetnénk, mint pl Vityu javaslata.