View Single Post
Old 10-31-2009, 01:56
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
Talán ha már valami ilyesmit vezetnek be, akkor az legyen hasonló a túlélőhöz, csak éppen a hadak oldalán. Ergo mondjuk minden mészárlás, pusztítás ami a személyiséggel rendelkező ország ellen indul, 5-10%al kisebb hatásfokú. és emellé jöhetne mondjuk az a 30% haderőveszteség támadásnál és védekezésnél. Ez így nem túl tápos, de nem is olyan gyenge hogy csak sokadik szeminek lehetne választani
Ezt az irányt nem támogatnám személy szerint egyáltalán. Az más, hogyha bemészárolnak vagy bepusztítanak, mert eleve csak akkor érvényesül a hatása, ha téged támadnak. Én nem gondoltam senkit sem védeni, és szerintem nem is lenne jó, ha még több védő jellegű szemcsi lenne.
Azért gondoltam a stratéga nevet, hogy valami olyan dolgot foglaljon magában, ami összefüggésben áll a sereg megszervezésével, esetleg egyedi taktikai elemekkel. Szerintem nem ezen múlik pl, hogy mennyit pusztítanak be.
Én mindenképpen olyan irányt javasolnék ezügyben gondolkodásra, amivel egy-egy egyedi taktikai elemet is beemelhetnénk, mint pl Vityu javaslata.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Sponsored Links