View Single Post
Old 10-30-2009, 12:39
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Alg View Post
Nos, úgy látszik, holtpontra érkeztünk, jó lenne, ha Ati véleményezné az eddigieket... addig is beteszek egy szavazást, megpróbálom összefoglalni érthetően...
Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
A csalás részét én sem értem.
Miért csaló az,aki a játék egyik szabályos funkcióját használja?
Igen, ez a csalás emlegetése leginkább arra jó, hogy elvonja a figyelmet a - talán - fontosabb dolgokról.
Én összefoglalom megint, hogy mit akartam, azt akartam volna, hogy találjunk valami megoldást arra, hogy ne kelljen sokaknak kényszerből játszania elfet, ezzel mások játékát is nehezítve. Ez főleg nem a csoport tetején jelentkező probléma szerintem, hanem inkább lentebb. Ha pedig sokan nem kényszerpályán mozognának, az szerintem felpörgetné A-t.
Jó megoldást nem sikerült erre szülnöm, meg nem is hangzott el ilyen, azt hiszem. Viszont nem hallottam olyan érvet sem, ami alapvetően cáfolná ezt a jelenséget, vagy rámondaná, hogy jó ez így.
Másokkal ellentétben, ahogy azt szintén írtam is, nekem nem az a bajom, hogy bunkert játszanak az emberek, hanem, hogy kényszerből csinálják - engem személy szerint ez nem érint, de ha becsukom a szemem attól még létezik.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 10-30-2009 at 12:42..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post: