View Single Post
Old 10-30-2009, 11:24
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
Pool nem minden fajnak állna rendelkezésre minden akció...és szerintem nem kell párokba kiadni mindent, nem célom, hogy ami valami pluszt ad annak legyen ellentéte védő oldalon.. szeretném, ha maguk a fajok több sajátosságot kapnának, mint néhány plusz minusz % ennyi az amit szeretnék, mert szerintem színesebbé tenné a játékot.. a tűzfal? hagytam alternatívát pl ott is, de beírhatnád, hogy jó a tűzfal csak legyen egy vízburok ami meg bla-bla semlegesíti a tűzfal hatását vagy, hogy ne a varik száma határozza meg a tűzfal erösségét, hanem legyen fix % a sebzése..

áá nem vagyok kisegítve az elején 2000 aranyakkal viszont, ha kapnék 20-40 et is akár akkor lehet elöbb zárkozik fel egy új ori mindent tud képezni, írni.. stb.. bár lehet tényleg hülyeség, de mondj valami ötletet te is kérlek, vagy mond azt, hogy magát a fajok különbségének mélyítését nem helyesled.
Nem helyeslem a fajok különbségének mélyítését, sztem így is van elég nagy hézag közöttük, ha meg még rápakolunk pár szemet is: ork tábi-tudós vérrel fanatizálva akkor kapnánk pár szuperfajt...
Sztem egy faj nem játszható most rendesen, a hulla, azon kell(ene) változtatni
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post: