View Single Post
Old 10-29-2009, 23:12
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Szint kezdése: 2008-01-30 22:14:17

ekkor kezdtem az elfemmel, most 11.369 hekis...
Volt, mikor fedezett, klánütött, egyénit ütött, szóval nem volt kényszer, de azért válaszottam ezt a fajt, hogy ha úgy tartja kedvem, akkor nyugiban is tudjak lenni hetekre...
Most már nincs annyi időm, mint másfél éve, szóval áldom az eszem, hogy ezt válaszottam, Egyet bánok, hogy nemtok most mozdulni, pedig most nem lenne más lehetőség, mint fedezni, de már nemtok, de én választottam, nem sírok miatta...
Sztem hagyjuk már ezt az elfet, mert láttam én olyan gnom éplistát 450k körül, amihez egy orknak is igen kellett volna gyúrnia. A gnomokkal mégsincs senkinek baja...
Kérdezem én, mitől lesz prögősebb A, ha kevesebb elf lesz benne?
Max majd üt mindenki, mert a kaja ára az egekben lesz nélkülü(n)k...
Lentebb írtam egy hsz-t, amire személy szerint TE is azt nyomtad, hogy tetszett. Abban én kifejtettem, hogy mit látok problémának. Hányszor fogod/fogjátok még megkérdezni, hogy mit akarok!?
Egyáltalán, hol a picsában érdekel engem, hogy valaki kényszerből játszik olyat, amit igazából nem szeretne, és hol a picsában érdekel, hogy mások szenvednek miatta?
Nem én vagyok az aki kényszerből játszik valamit és nem is én vagyok az aki szenved miatta. Bocs, hogy fel mertem emelni a szavam mások játékának védelmében.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote