Quote:
Originally Posted by Remedy
Xepi: masodik otlet: En nem feltetlen ereznem jonak, hogy kimaradhasson az A.  De kivancsi vagyok masok velemenyere is... 
|
Ezt én sem pl. Xepi első verziójával az a gond, hogy rettenetesen nehéz lenne egy idő után fordulni, és aki nem időmilliomos, az nem tud egyszercsak haladni tovább, és értelmét veszti a játék.
Az, hogy kimarad az A, kétségtelen megoldaná a kényszerből ott játszók problémáját, viszont nevetségesen könnyűvé tenné a kis kék számok megszerzését, éppen ezért bár megoldásnak megoldás, jónak viszont nem jó.
Nem akarom offolni a témát, én viszont meg kíváncsi lennék mások véleményére a lentebbi csopik max hekijének emeléséről. Talán, de nem vagyok benne biztos, nagyobb lenne a forgás A-ban, ha nem alsóhangon plusz 5000 hekit kellene szerezni, amit utána nyilván senki nem dob el szívesen.
ui: nem is az 5000 heki fejezi jól ki a dolgot, hanem, hogy az alsó 4 csoportban megszerezhető max hekinél is több mint dupla annyit kell összeszedni A-ban ahhoz, hogy top30as legyen valaki. Így fellépésnél a top30 alja láthatatlan messzeségben van, felfelé haladásnál a normálisnál is jobban félti a nehezen összekuporgatott hekijét, és esze ágában sincs lefordulni, vagy kockáztatni, ha egyszer elér oda végre.