View Single Post
Old 10-29-2009, 21:48
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Xepi: masodik otlet: En nem feltetlen ereznem jonak, hogy kimaradhasson az A. De kivancsi vagyok masok velemenyere is...
Ezt én sem pl. Xepi első verziójával az a gond, hogy rettenetesen nehéz lenne egy idő után fordulni, és aki nem időmilliomos, az nem tud egyszercsak haladni tovább, és értelmét veszti a játék.
Az, hogy kimarad az A, kétségtelen megoldaná a kényszerből ott játszók problémáját, viszont nevetségesen könnyűvé tenné a kis kék számok megszerzését, éppen ezért bár megoldásnak megoldás, jónak viszont nem jó.

Nem akarom offolni a témát, én viszont meg kíváncsi lennék mások véleményére a lentebbi csopik max hekijének emeléséről. Talán, de nem vagyok benne biztos, nagyobb lenne a forgás A-ban, ha nem alsóhangon plusz 5000 hekit kellene szerezni, amit utána nyilván senki nem dob el szívesen.

ui: nem is az 5000 heki fejezi jól ki a dolgot, hanem, hogy az alsó 4 csoportban megszerezhető max hekinél is több mint dupla annyit kell összeszedni A-ban ahhoz, hogy top30as legyen valaki. Így fellépésnél a top30 alja láthatatlan messzeségben van, felfelé haladásnál a normálisnál is jobban félti a nehezen összekuporgatott hekijét, és esze ágában sincs lefordulni, vagy kockáztatni, ha egyszer elér oda végre.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 10-29-2009 at 21:57..
Reply With Quote