View Single Post
Old 06-12-2006, 12:06
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Saját magamnak csináltam tesztet ütés meg ország szamolással.

Ahoz a mondathoz nem kellene ragaszkodni mert nem igazan tükrözi a jatékon belüli dolgokat. A tekik sem egyenértéküek pl. Az adott faj lehetöségeit és szelsöségeit kell megnézni, nem azt hogy mennyire passzol a szöveghez. Egyenértékü fajt kell belöle csinálni, nem etalon fajt ami csak dísznek van meg jól hangzik... 35% lakás és haditekitöl nem lenne igazából erösebb a serege, de 35% tolitekitöl már túl durva lenne. A variteki 35% a a tükröt erösítené, a mezgéteki 35%tól az lesz hogy kevesebb tanya kell -> még jobban hegyezhetö. A többi teki meg amúgy se számít semmit.

Na mind1, most mennem kell
Számold ki kicsit jobban... miért lenne 35% toli teki dúrva? A fél-elfnek van 40% és ő még bónuszt is kap rá a faji variból...
Az elf a védelmére kap 20%-ot és ehhez jön a tekije és a tiszta (ez pedig ugyibár szorzó, tehát az elf védője 100 toli esetén, ha pontosan ugyanakkora mindkettő ori pontszámban 100*1,3*1,3*1,2= 202,8 , míg az embernek a támadó ereje toliban lene 135, a védő ereje 175)... a többi tekiben pedig ugyanígy áll... a 35% mezgazd azt adná, hogy a megnövekedett férőhely miatt megnőtt egységek számát is tudná etetni kb ugyanannyi tanyával... a hadi teki azt adná, hogy már majdnem lehetne vele jól ütni is (az élőholt is lekörözi ütésben az 1/a-ban, csak a zombi védekezni nem tud még ott sem a védelem vari hiánya miatt), varizni ugyibár nem túl jó és a 35% mágia teki is csak azt adná, hogy magasabb hekin is tud kevesebb varit tartani és így kihasználni az így felszabaduló helyet.... szóval nem értem, miért nem jó neked ez?
És születnek emberek.