View Single Post
Old 06-12-2006, 11:40
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
De én azért mondtam hogy a seregét kell erösíteni, mert az a gyenge... Tolisként már most is van aki fikázza hogy túl erös (no comment) Ha a tekijét növeled tolisként *is* meg minden másként is durvább lesz ami nem kéne szerintem. Elöttem egy olyasmi kép áll - csak, bocs ha nem tudom kellöképp megfogalmazni - mint az óriás faj, aminek echte tolival nem kell foglalkozzon, mert affelöl védett.
Csak ez esetben az ember varival nem kell(ene) foglalkozzon mert arról az oldalról védett, és a maradék két oldalát tetszés szerint tolhatná amerre épp szükséges full toli-full hadi között (akár az óriás vari-hadi közt)
A fullos ori nálam azt jelenti, hogy arra való, és kihasználja teljesen a faj adottságait... Egy elf full hadi nem éppen ilyen szerintem még akkor se ha íj+ló serege van.
Másrészt, szerintem 35% mindenböl még mindig nem éppen megoldás, én ezt tavaly már megjártam tesztelésben, ha kell be tudok másolni pár teszt orit tavalyról. Föleg ami az 5x tükörrel ellátott 35%tekis tudós tolis tanyafree embert illeti...

Őőő, hol teszteltél te 35%-os tekis embert??? Én fullra nem emléxem, hogy valaha csináltunk volna ilyet...
A csak hadi erősítés pedig azért nem fog menni, mert:

"Mára már elmondható, hogy õk testesítik meg az ideális középutat a Hódító népei között,"

Ha valamiben konkrétan erősíted, akkor az már nem lesz ember... vagy mindenből erősítjük, vagy semmiből...
És a 35% alap tekivel egyáltalán nem lenne túl erős (még a tudós személyiséggel együtt sem), hanem nagyjából pont felvenné a versenyt a többi fajjal, mert most minél magasabb hekin van, annál gyengébb...
És születnek emberek.