View Single Post
Old 10-29-2009, 12:23
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Az előbb volt panasz a sok bunker klánra ami szinte beüthetetlen most meg túl könnyű lenne a haladás?
Amúgy bár ki aki egyfősről beszél legalább egyszer egy két hétig nyomja már egyfősben és aztán beszéljen hogy könnyű!!!
Egy jó beton elfet a mostani feltételekkel nem tudsz orkal klánban átütni,csak ha nincs bent full sereg tehát ha eteti a sereget biztonságban üldögélhet évekig.
Valaki magyarázza el ez miért jó?
Pont azért írtam, hogy túl könnyű lenne, mert próbáltam.(Nem azt mondom, hogy most könnyű, de +25%-al azzá válna) .
+25% támadóerővel egy jó orkot senki nem fog meg, de szerintem törpét és gnómot sem.
A szint alján a jelenlegi szabályok között is "könnyű" a haladás, az elf mocsárnál valóban problémák akadnak, de szerintem jobb megoldás ha a jelenlegi szabályoknak megfelelő megoldásként keresel valakit aki beáll melléd, és így átugrod a rossz részt klánban, üttök egyet-kettőt, majd elváltok, mint egy olyan változtatást hozni, ami 25% támadóerőt ad azoknak, akiknek alapból nem kell tartaniuk tanyát, kevesebb templom és kocsma kell nekik, semmi termelőépület nem szükséges számukra, mert úgyis haladnak és ütnek.
Reply With Quote