View Single Post
Old 10-28-2009, 15:38
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Perzsaszőnyeg View Post
Lenne a Hódítónak egy olyan backup szerver lehetősége, melyre másolná a jelenlegi rendszert, s ott elérhető lenne az aktuális ország, plusz a próba ország.
Akármilyen, nem a mostani csoportrendszerben végrehajtott tesztnek óriási hibája lenne, hogy nincs meg a tét. Tét nélkül nem tudatosan is másképp játszol, mintha tét lenne, magyarán nem érné el a célját a teszt.

Quote:
Meglenne a valós környezet, de ugyanakkor meglenne az eredeti és egyesek által már elmondott "évekig épített ország" is.
Nyilván nem tudok a Hódító legnagyobb országai nevében nyilatkozni, mivel nekem egy bő top30%as A-s orim a legnagyobb orim, DE ezzel az érvvel nem értek egyet. Aki nem tud alkalmazkodni, hát az izé... Mindenkinek ugyanahhoz kell alkalmazkodnia. Nehogymár egy játékország miatt legyen reakciós valaki

Quote:
Szerintem csinálj Ati egy szavazást, igen vagy nem privátban, "Szeretnéd, ha a Hódító tesztelné a kezdeményezett változtatásoka? IGEN / NEM" s akkor a többség eldöntheti. nincs szükség semmilyen kérdőívre.
Erre írtam még az elejefelé, hogy nem lesz reprezentatív, de egy szociológiai felmérésnek jó lenne, hogy akik támogatják, azok közül hányan fognak köpönyegforgatni

Azokat sem értem, akik nem támogatják a tesztet, merthogy amíg nincs konkrétum addig nem. Nekem ez álokoskodásnak tűnik, sehol sem volt szó olyanról, hogy teszt gyanánt nettó hülyeségek lesznek bevezetve, vagy, hogy alapvetően fel lesz forgatva a rendszer.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: