Quote:
Originally Posted by Perzsaszőnyeg
Lenne a Hódítónak egy olyan backup szerver lehetősége, melyre másolná a jelenlegi rendszert, s ott elérhető lenne az aktuális ország, plusz a próba ország.
|
Akármilyen, nem a mostani csoportrendszerben végrehajtott tesztnek óriási hibája lenne, hogy nincs meg a tét. Tét nélkül nem tudatosan is másképp játszol, mintha tét lenne, magyarán nem érné el a célját a teszt.
Quote:
Meglenne a valós környezet, de ugyanakkor meglenne az eredeti és egyesek által már elmondott "évekig épített ország" is.
|
Nyilván nem tudok a Hódító legnagyobb országai nevében nyilatkozni, mivel nekem egy bő top30%as A-s orim a legnagyobb orim, DE ezzel az érvvel nem értek egyet. Aki nem tud alkalmazkodni, hát az izé... Mindenkinek ugyanahhoz kell alkalmazkodnia. Nehogymár egy játékország miatt legyen reakciós valaki
Quote:
Szerintem csinálj Ati egy szavazást, igen vagy nem privátban, "Szeretnéd, ha a Hódító tesztelné a kezdeményezett változtatásoka? IGEN / NEM" s akkor a többség eldöntheti. nincs szükség semmilyen kérdőívre.
|
Erre írtam még az elejefelé, hogy nem lesz reprezentatív, de egy szociológiai felmérésnek jó lenne, hogy akik támogatják, azok közül hányan fognak köpönyegforgatni
Azokat sem értem, akik nem támogatják a tesztet, merthogy amíg nincs konkrétum addig nem. Nekem ez álokoskodásnak tűnik, sehol sem volt szó olyanról, hogy teszt gyanánt nettó hülyeségek lesznek bevezetve, vagy, hogy alapvetően fel lesz forgatva a rendszer.