Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 10-26-2009, 23:31
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Speciális kristálygömb ami mindig sikerül vagy betegség okozása ami drága nyersanyagárnál végzetes is lehet ha nem tud felrántani hirtelen kórházakat az ellen, Átok ami körönként -1 katmort okoz amíg rajta van az ellenen, Gyengeség X%-al csökken az ellen katonáinak ereje, stb. Ha esetleg nem akartok neki tolvajt akkor lehetne valami óriáshoz hasonló mértékű tolvajok elleni védelme (de mint faji spec).
Sanyi, ez kicsit túlzás
Minek akkor tartani varist a szöviben?
Minden klánnak lesz egy pár hekis hulla ismije A-ban, aki legömböli még Remyt is?
Vagy majd kiszedik a nyerset A-ban, a hulla meg rakja a 10.000 hekisekre a ragályt, mire észbekap már 0 a népe...?
Vagy zúzok a jó kis orkommal B-ben, erre meg egy 10 hekis hulla miatt mindig zuhan a morál?
Vagy a lovasaim ütnek 1-et?

Sztem ha hulla, akkor ne legyen varija, hisz vak amúgy is, ne legyen tolvaja, mert úgysem eszik búzát, nem kell neki rúna
A hadi dolgait kell sztem erősíteni kissé...

De sztem a hulla mindig is ingyenföld volt, az is marad...
Lehet nem is lenne szükség erre a fajra, mert akik beszélünk róla, ki volt már hulla normális csoportban?
Mit lehet vele játszani? Sztem semmi élményt nem nyújt, még a hírnév sem változik, ha rajta gyakorlatoznak tolikkal, rá se jön, ki piszkálja
Egy másik fajnak lehet több értelme lenne, bár nincs rá ötletem, minek...

Last edited by Pool; 10-26-2009 at 23:34..
Reply With Quote