Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Speciális kristálygömb ami mindig sikerül vagy betegség okozása ami drága nyersanyagárnál végzetes is lehet ha nem tud felrántani hirtelen kórházakat az ellen, Átok ami körönként -1 katmort okoz amíg rajta van az ellenen, Gyengeség X%-al csökken az ellen katonáinak ereje, stb. Ha esetleg nem akartok neki tolvajt akkor lehetne valami óriáshoz hasonló mértékű tolvajok elleni védelme (de mint faji spec).
|
Sanyi, ez kicsit túlzás
Minek akkor tartani varist a szöviben?
Minden klánnak lesz egy pár hekis hulla ismije A-ban, aki legömböli még Remyt is?

Vagy majd kiszedik a nyerset A-ban, a hulla meg rakja a 10.000 hekisekre a ragályt, mire észbekap már 0 a népe...?
Vagy zúzok a jó kis orkommal B-ben, erre meg egy 10 hekis hulla miatt mindig zuhan a morál?
Vagy a lovasaim ütnek 1-et?
Sztem ha hulla, akkor ne legyen varija, hisz vak amúgy is, ne legyen tolvaja, mert úgysem eszik búzát, nem kell neki rúna

A hadi dolgait kell sztem erősíteni kissé...
De sztem a hulla mindig is ingyenföld volt, az is marad...
Lehet nem is lenne szükség erre a fajra, mert akik beszélünk róla, ki volt már hulla normális csoportban?
Mit lehet vele játszani? Sztem semmi élményt nem nyújt, még a hírnév sem változik, ha rajta gyakorlatoznak tolikkal, rá se jön, ki piszkálja
Egy másik fajnak lehet több értelme lenne, bár nincs rá ötletem, minek...