10-19-2009, 16:32
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Talán
Igaz 
De én nem is azt mondtam,hogy fent szoktam ácsorogni A-ban,ha nem azt,hogy végigmenni a topig és a körök megléte után lefordulni.Arra nekem tökéletesen megfelel.
Miért jó?Pl:ha valaki mondjuk tegyük fel 30k-40k-50k-60k vagy több varival gömbölni próbál,de nem tud a sok varim miatt.Neki az ugyi nem sok, gondolja ennek is kb annyi lehet,lehet sok a tolija akkor békén hagyom.Akinek meg sok a varija az sem tud,akkor felméret?Lelopatja a tekimet?Nem teszem fel a faji varit,minden tekiből ugyanannyit tartok,szerintem elgondolkodik,hogy mi lehetek!Igaz ha gyilkol már más tészta,de nem biztos,hogy mindenki beleakar kötni a másikba!És nem kell sereget cserélni,csak ha jön feléd valaki.Előző ciklusban úgy ütöttem össze a 4k hekimet a topig,hogy mindössze egy ütést kaptam.Egy visszakísérést sem.És kb 1200körig voltam fenn,annak a felét üres orival játszottam végig.Igaz az is számít,hogy ki hány személyiséggel játszik.És ki mikor üt,mert éjjel azért biztosabb.
Az meg alap,hogy naponta többször néztem térkaput és 1-2kettő volt rajtam mindössze.Akkor ne legyek óriás?
Nekem tökéletesen megfelelt.Ezt mind lefogjátok biztos fújjogni,hogy ti szerintetek ez vagy az azért nem igaz..stb.Nekem ez nem a véleményem,hanem a tapasztalatom volt!
|
Gömb?  A-ban mentett gömböm 50db van, míg éplistám 300. Egy éplistából kiszámítható a faj bármikor. A bent lévő sereg szint lényegtelen, 100%-ra kell menni.
Mondjuk nem tom... ha el akarod hitetni valakivel, hogy te bizony más vagy, mint óriás, akkor miért nem vagy azzal a mással? 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|