View Single Post
Old 10-19-2009, 15:41
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Talán View Post
Hát nem is fedezgetni szoktam,az már biztos.Próbáljátok ki,aztán meglátjátok
De így látatlanban is azt mondjátok,hogy nem jó!Nem is erősködök,hogy jó!Nekem az volt és lesz is.
De te félreérted helyzetet, legalábbis úgy tűnik. Nekem pl semmi gondom nincs vele, hogy neked jó az óriás. Viszont a topic címe és elhelyezkedése (stratégiák és tippek) miatt csak ennyit beírnod, hogy az óriás igenis jó, tökéletesen értelmetlen.
Miért? Mert ahogy Vityu is írta, magasabb hekin egyre gyöngébb más hadisokhoz képest, összességében mégiscsak kevésbé hatékony, mint mondjuk a gnóm, vagy az ork. Azaz tippek nélkül csak megtévesztesz mindenki olyat vele, aki most vagy később akar ezügyben tájékozódni. Ugyanis szerintem aki tök új A-ban, az hibát követ el azzal, ha óriás lesz, az indok a fentebb is leírt, miszerint gyenge.
Valamivel indokold már meg könyörgöm, hogy miért jó az óriás, különben az egész beírásodról ki lehet jelenteni, hogy tökéletesen értelmetlen, se tippet se stratégiát nem adtál meg, csak arra jöttünk rá, hogy te az óriást szereted. Ami örömteli, de még csak hozzávetőlegesen sem segít mondjuk egy új A-s játékosnak.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: