View Single Post
Old 06-11-2006, 13:53
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by totya4
Ha oda van írva, hogy az el nem férő egységek eladása, akkor azt el kell adni.
Mi a frászért menne be a barakkba a frissen képzett katona, ha ott nincs hely? Megy a piacra rögtön. A helytartónak elég ideje van arra hogy számoljon vele, hiszen látja szegénykém hogy nincs hely a barakkban, 18 köre van időben intézkedni.

Ha oda van írva, hogy az el nem férő egységek eladása, akkor a súgóban ne legyen odaírva, hogy mégse adja el. Ez logika, üzenem annak aki nemesen csak ennyit írt "faq olvasni". Ha valami rejtélyes okból ez mégis ilyen deformáltan működik, akkor meg zárójelben oda kellett volna írni a helytartó opciójához, hogy ez a frissen képzettekre nem vonatkozik.

Nem szeretem mikor hülyének nézik az embert. Nagyon nem szeretem.

Szerintem se nézett senki hülyének, legfeljebb eztán fognak, ha egy tök egyértelmű hibádon ennyit lovagolsz. Ha gépnél vagy, és úgy döntesz, hogy neked megéri eladni az elitet vagy akármit, hogy a bejövő alap katincsnak helyet biztosíts, a szíved joga, tedd meg. Én a magam részéről ideges lennék, ha sereg jön felém, és csata előtt a helytartó elad 600 íjászomat a tornyokból, mert jön 600 katincs, és szegénkék elmennek a levesbe másképp. Mellesleg én némi barakkhelyet a képzésnek szabadon szoktam hagyni, mert az ilyenektől nem függve is rossz dolog a helytartóra bízni a seregpiacot. Egyszer kelj arra reggel 6-kor, hogy már 5x voltál Ahmednél, és megtudod