Thread: 1A események
View Single Post
Old 10-16-2009, 05:25
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Jóval utánna volt. Akkor volt amikor állítólag meghekkelték a Hódot és csináltak párszázmilla tekit, követ meg miegymást a raktárpakolással talán Pókerék és hihetetlen mennyiségű cuccuk lett. Mindenesetre a katonai piacot valaki kiszedte a katonáktól a tolikig mindent. Mi is csorogtunk majd egymillió egységet és sztem mindenki más is a nagyok közül hacsak nem volt mázlijuk és éppen hazaért néhány egységük

Észak azt mondta ők megúszták!
Mind a kettőben benne voltam
Két teljesen külön esetről van szó.
A katipiacot egyszer jól felvásároltuk 10-15 maxpénzes ori restartját követően 1 perc alatt, akkor Wandék kérdezősködtek, hogy ki volt, másra tereltük a gyanút :P
Ennek pusztán a szórakozás volt a célja, hogy becsorgassunk pár országot -Baleee már nem tudott mit kezdeni az országaival, érezte a végét, néhányat restartoltunk. Hogy közben ütöttünk is valakiket, az csak a véletlen műve
A raktárazásos sokszorozáskor nem volt hekk, csak támadásként is értelmezhető lekérés köteg a kb 1 hetes új szerver számára (eredménye kb 5 körváltás kimaradása lett ). Azóta van a 'kérjük lassíts' felirat -Mégegyszer bocs Ati
De azok az anyagok nem maradtak meg, összesen kb 4 országba tettem ki full pénzt, minden más elveszett az országok törlésekor.
Ha jól emlékszem, akkor a raktárazás sokkal előbb történt. (~fél évvel)

Vityu: biztosan nem lenne elég... szerintem egy nagyságrenddel simán több van a piacon

Last edited by Xeper; 10-16-2009 at 05:27..
Reply With Quote