Quote:
Originally Posted by Dus
Tehát azt mondjátok, hogy:
55 wellness, +5 jön q5 ház + q1 kajával. Lesz 60. Ütök egyet. Gyógyítok 50-et, dolgozok, edzek, és ütök még 4-et...És megint 55-ön vagyok...Hmm, ez tetszik. 
|
Így igaz
Quote:
Originally Posted by Dus
Már csak az a gond, hogy egy ház durván 45 goldba kerül, aminek a közelébe sem vagyok.  Van 20 goldom és 160 HUF-om...Úgyhogy felejtős. 
|
Én 34 goldért vettem anno Iránban

Meg kell nézni hol a legolcsóbb, tuti nem a magyar q5 ház az. (Azért 10 golddal drágábbért nem veszek csakazért is magyar terméket, pedig azt szoktam mindig)
Quote:
Originally Posted by Dus
Még egy Q2 ház + Q4 kaja minden nap kombó finanszírozható lenne úgy 2 hónapig a pénzemből napi 5 db Q1 fegyóval, de ez is így elég necces...
|
Ha veszel, szerintem csak q5 házat vegyél, megéri, akkor arra már sose többet nem kell költeni, és tényleg szépen viszi fel a wellnesst
Quote:
Originally Posted by Dus
Hiába olcsó minden (gazdasági válság eRepen), egy átlag játékosnak asszem sosem lesz annyi pénze, hogy kényelmesen üthessen minden nap 5-öt...
|
Ja, és akkor most gondolj bele, hogy mennyi q1 fegyót termelnél akkora manu skillel ami van neked. Tuti sokkal többet, mint amennyit el tudsz ütni, naná, hogy gazdasági válság van