View Single Post
Old 06-10-2006, 18:28
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Elöszőr is köszönöm Senkinek, hogy megvédett. És, hogy szólt nekem, hogy valaki olyan kemény, hogy próbál sunyiba oltogatni)

Süti tudom, hogy ez az életed. Végülis addiktiv. Sajna én nem tudok rászokni az ilyenkre hosszan. Sajnálom, hogy a bnőddel együtt ez a legjobb időtöltésetek, de ha nem tudtok mást csinálni. Küldjek oktató videót? mi csináljunk a bnőmmel cimmen.

Meg, hogy ezen igy kiakadsz, hogy pirositottalak) Sok emberrle beszéltél, hogy a nulla fórumos hozzászólásod mellett is zöld lehessél.

Vicces, hogy olyan emberek utálnak engem akik a te barátaid pedig sosem beszéltem velük.

Életben nem szoktak a nagy arcom miatt utálni, mert tugyák, hogy poénkodók és ha fontos dologról van szó számithatnak rám.
ittjön elő az,hogy nekem a hóditó nem annyira fontos mint neked és Janának. Inkább a bnőmmel hemperegtem és nem ellenetek játszottam.
De télleg jobbak vagytok, de csak azért mert ennyire elől vana hóditó prioritása a szemetekbe. Nem véletlen hogy cska hódos barátaitok vannak gondolom.

Bár Süti tőled nem is vártam mást mint egy sunyi hátba támadást ehhez értesz
( Sajnos nem tudok elég smileyt kirakni )
igazából Senki kért, meghogy olvassam el eccer véletlen felléptem msnre és azt kapom, hogy midnenképp idekell jönnöm , mert ronditod a nevem és aki megvéd azt is elkezded oltogatni.

Monro taláián gondolom azért csak a végén mertél odaköszöni, mert féltél, hogy élőbne túlnagy égés lett volna.

Nah további sikeres életet a hóditon belül én próbálom kiélni magam valahol máshol a valóvilágba. Persze akinek az nem megy....
Különben járkálok fórumra
tegnap avgy azelőtt nem emléxem Juve hivott fórumra hasonló indokkal mitn senki.
Gondold végig miért megyek. azért mert hvnak msnről, hogy valami mitugrász oltogatni próbál. De nem vagy elég.
nah további jó képernyő bambulást