Quote:
Originally Posted by Toran
Nem adtam át senkinek az országot. Ahogy fentebb is írtam kb 4 éve nem játszottam. Most tértem vissza, de nekem csak 2 országról volt aktiválós kódom folyamatosan. Lehet, hogy másik e-mail címen volt a mostani főország vagy hasonló. A lényeg, hogy arról nem tudok semmit. Sőt azt hittem, hogy már nem is létezik.
|
Ha az ország egy éven keresztül nincs azonosítva, akkor azt töröljük. Pár napja volt éppen egy ilyen éves azonosítatlanság miatti törlés-hullám. Ha 4 éve nem használja senki az országot, akkor az mostanra már törlésre került volna, ezért feltételeznilehet, hogy van gazdája.
Elképzelhető, hogy rélgi e-mail címed megszűnt, és azt kiadták másnak, így az országot valaki más kapta meg.
Pont az ilyenek elkerülése végett kell mindenkinek folyamatosan a saját, élő e-míil címén tartania az országot. Ennek érdekében tartjuk az évenkénti azonosítást is.
Természetesen ez olyan esetben nem használ, ha 4 évnyi szünetet tartasz, hiszen így nem vagy arra "kényszerítve", hogy saját címen tartsd az országot, mivel nem egy hatalmas visszatartó erő, hogy nem tudzs játszani: egyébként se játszanál. Ettől függetlenül a szabályok szerint minden esetben a Te feladatod e-mail cím változás esetén felénk azt jelezni a játékon belül. Akkor is, ha a "kényszerítő körülmény" hatástalan az adott esetben.
Quote:
Originally Posted by Toran
Így most egy olyan dolog miatt szívok, amihez nem is volt közöm. Mi van ha az ori inaktív vagy csak ott van és annak a jelenlegi gazdája, ha van, csak "tartja" és nem is játszik igazán vele? Vagy nem hajlandó hivatalosan leválasztani az orit és átvenni pont aiatt, mert tudja, hogy nekem kell a VIP és ezt ki akarná haszbálni?
|
Akkor ezt a helyzetet kell elfogadni. De ezt nem tudhatod, ameddig nem beszéltél vele, nemigaz?