View Single Post
Old 10-13-2009, 10:00
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Toran View Post
Nem adtam át senkinek az országot. Ahogy fentebb is írtam kb 4 éve nem játszottam. Most tértem vissza, de nekem csak 2 országról volt aktiválós kódom folyamatosan. Lehet, hogy másik e-mail címen volt a mostani főország vagy hasonló. A lényeg, hogy arról nem tudok semmit. Sőt azt hittem, hogy már nem is létezik.
Ha az ország egy éven keresztül nincs azonosítva, akkor azt töröljük. Pár napja volt éppen egy ilyen éves azonosítatlanság miatti törlés-hullám. Ha 4 éve nem használja senki az országot, akkor az mostanra már törlésre került volna, ezért feltételeznilehet, hogy van gazdája.

Elképzelhető, hogy rélgi e-mail címed megszűnt, és azt kiadták másnak, így az országot valaki más kapta meg.

Pont az ilyenek elkerülése végett kell mindenkinek folyamatosan a saját, élő e-míil címén tartania az országot. Ennek érdekében tartjuk az évenkénti azonosítást is.

Természetesen ez olyan esetben nem használ, ha 4 évnyi szünetet tartasz, hiszen így nem vagy arra "kényszerítve", hogy saját címen tartsd az országot, mivel nem egy hatalmas visszatartó erő, hogy nem tudzs játszani: egyébként se játszanál. Ettől függetlenül a szabályok szerint minden esetben a Te feladatod e-mail cím változás esetén felénk azt jelezni a játékon belül. Akkor is, ha a "kényszerítő körülmény" hatástalan az adott esetben.

Quote:
Originally Posted by Toran View Post
Így most egy olyan dolog miatt szívok, amihez nem is volt közöm. Mi van ha az ori inaktív vagy csak ott van és annak a jelenlegi gazdája, ha van, csak "tartja" és nem is játszik igazán vele? Vagy nem hajlandó hivatalosan leválasztani az orit és átvenni pont aiatt, mert tudja, hogy nekem kell a VIP és ezt ki akarná haszbálni?
Akkor ezt a helyzetet kell elfogadni. De ezt nem tudhatod, ameddig nem beszéltél vele, nemigaz?