View Single Post
Old 06-10-2006, 10:36
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senki
Süti: ne szépítgess: nem írt ki semmit amikor leléptem és vártam rád, és halál álmos voltam. És szerintem nem fair hogy így írsz Halfról mert kb ha nem szólok neki, akkor lehet meg se nézi.

Akkor tegnap pirosoztál le, elnéztem a dátumot... hűha!...

Amúgy először azért szóltam bele, mert ez a vita nem sok embert érdekel, inkább oldottátok volna fel a tiltást zöldre... most azért mert nem tettszett hogy így írsz, miután zöldbe megírta hogy nem sokat fog már foglalkozni a hódítóval. Tudod ez nem tettszik, és gondoltam kiállok kicsit mellé, elvégre ezért a barátom, ha nagy eséllyel nem fog már magáért kiállni itt. És az is mutatja hogy igazam van, hogy régen mindig azonnal ugrott ha meglátott a fórumon, most meg még arra se figyel, ha szólok neki hogy mi van...
Fogd mar fel nagy okos, hogy neked ehhez semmi kozod! Tartsd meg a magan velemenyedet magadnak!
Ha Halfot esetleg a maganeletben eloveszik a nagy arca mijatt akkor is oda allsz vagy ha epp nincs ott akkor megveded es azzal magadra vonod a haragot?
Jo legyel a baratja, szolj neki hogy megint cinkelem, vagy barmit, de semmi kepp ne mondja velemenyt, biralatot vagy ilyesmit olyanrol ami teged nem erint! Vagy te milyen oknal fogva vagy erintett ebben???
Ha nem nezi meg akkor mi van? Ossze dolt a vilag??? Pusztan annyit kozoltem hogy milyen kreativ velemenyeket tud irni! Nem egy nagy dolog, csak epp te vagy egy mindenhato akinek bele kellett okoskodni ebbe!

Reply With Quote
Sponsored Links