View Single Post
Old 06-10-2006, 10:25
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senki
Half bejelenti hogy kb visszavonul, 2 napra rá megjössz a fórumra és elkezded oltogatni. Ez NAGYON ciki! Ezzel igenis van bajom és megmondom neked, ha nem is tettszik. És ebbe bele is fogok szólni!

Reagálhatnál kultúráltan, ehelyett ugyanazt a majomkodást kezded el mint amit Halfal csináltatok. Azaz én leszek az új kedvenc? Tessék, egy egyenes válasz. ezzel van bajom, ha meg nem ilyen tartalmú volt amit írt neked akkor küld már el zöldbe és megmondom hol nem stimmelt az amit kitett az SZFre... merthogy az alapján nagyon nem fair amit itt csinálsz.
En at olvastam megeccer azt az uzenetet, de abban semmi olyan ninccs hogy Half vissza vonul... Tegnap is volt forumon!

Ha majomkodasnak tartod amit en csinalok akkor orulok annak hogy megint olyan nagyokos vagy es partner vagy benne! :P Es meg Te biralsz engem?
Arra valaszolj mar legyszives, hogy neked mi a franc kozod van a Half es en koztem zajlo vitahoz??? Mijert okoskodol bele? Mijert dontesz te barmi felett hogy fair vagy nem??? Ertsd mar meg hogy neked ehhez a temahoz semmi kozod!!!! Nem kell itt velemenyt nyilvanitani mas helyett, nem kell donteni se egyikonk helyett sem! Nem kell megvedeni sem... majd jon es reagal! Szoltal neki es ezzel megtettel minden tolled telhetott!

Reply With Quote