Quote:
Originally Posted by Tsobi
Szerintem az objektív véleménykifejtéshez hozzátartozik a hibák megemlítése is,részben azért,hogy objektív legyen az az objektív,részben pedig azért,hogy a hibákból tanulni lehessen a későbbiekben. 
|
Nem ugyanarról beszélünk Tsobi, én nem a hiba felemlegetésére írtam, hogy miért jut eszünkbe ilyen. Hanem arra, hogy két "HA" is követte, ráadásul mindkettő negatív irányba. És a többi dolgot is ezzel kapcsolatosan írtam.
Természetesen a hibákat észre kell venni, és tanulni kell belőlük, de ez egy másik téma, én nem erről beszéltem (írtam)
Megítélésem szerint a fociban létezik szerencsés győzelem és balszerencsés vereség, de érdemtelen győzelem és érdemtelen vereség nem. Minden "ha"-val kezdődő eszmefuttatás az érdemeket kisebbíti (a megérdemelt vereséget magyarázza és a megérdemelt győzelmet húzza le), éppen ezért rendkívűl nem professzionális, fals képet sugall, és pont hogy az a legnagyobb kerékkötője a hibákból való tanulásnak is, pont ugyanúgy, mint a helyes önértékelésnek, önbizalomnak, ami ugyanolyan fontos.