View Single Post
Old 06-10-2006, 09:53
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senki
én is erre akartam terelni Halfot meg Sütit, és eldurrant az agyam amikor tegnap előtt lepirosta a lassan másfél hónapos üzenetemet, amiben erre célozgattam...
(igen Süti: ez a felelslegesen pirosolsz - rajtatok kívül senkit nem érdekel ez a majomkodás, az hogy most beleszólok, az azért volt, mert lepirosoztál mikor kifejtettem ezt a véleményemet (nem beszélve arról az idegesítő smileyról amit beletettél... ha magadnak örömszerzésből pirosoztál, azért volt ott a smiley, akkor te se vagy komolyabb Halfnál...) amúgy onnét tudom mit írt, hogy kitette szövifórumra. legalábbis az alapján amit kitett, igazán lezárhattátok volna ezt az egészet, és hogy ez miért a háta mögött van? nem éppen azt írta abban az üzenetben hogy alig fog hódítózni??? amikor zöldben szóltam neki miket írsz afórumra, arra máig nem reagált, máskor már itt rezgetne hogy mi tartott ilyen sokáig!!! MSNről meg azért mentem le, mert elhúztam aludni mikor nem válaszoltál már vagy 5 perce. azért hogy meghallgassam a válaszodat nem fogok éjszakázni. majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt...)

Neked idoerzek zavarod van!
Tegnap pirosoltalak be, es pont azert mert mindig bele okoskodol olyanba amiben nem vagy erintett kozvetve! Be is bizonyitottad rogton hogy ez igy van! Ha senkit nem erdekel hogy mi hogy pirosolunk akkor te mijert okoskodsz bele? Mert te Senki vagy???

Kb az utolso uzeneted utan 1 perccel eltuntel az msn-rol! Kiirja neked is hogy a partnered epp uzenetet ir... de azt mar nem vartad meg, hogy be is fejezze! Ne szepitsd mar itt a dolgokat! Megvartad hogy vissza koszonjek??? Epp massal voltam elfoglalva! De te annyira agyon muvelt vagy hogy csak gyorsan beirtad a velemenyedet es kesz vege! Es te szolsz meg????

Te milyen alapon dontod el hogy en lezarhatok egy egy ugyet vagy sem??? Megkerdezem ujra es ujra, mi a franc kozod van neked a mi dolgainkhoz, hogy allandoan dontesz itelkezel???

Reply With Quote