View Single Post
Old 06-10-2006, 09:22
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by wand
szerintem ha ennyire nem bírhjátok egymást akkor vagy ne kommunikáljatok vagy tegyétek azt privátba..
én is erre akartam terelni Halfot meg Sütit, és eldurrant az agyam amikor tegnap előtt lepirosta a lassan másfél hónapos üzenetemet, amiben erre célozgattam...
(igen Süti: ez a felelslegesen pirosolsz - rajtatok kívül senkit nem érdekel ez a majomkodás, az hogy most beleszólok, az azért volt, mert lepirosoztál mikor kifejtettem ezt a véleményemet (nem beszélve arról az idegesítő smileyról amit beletettél... ha magadnak örömszerzésből pirosoztál, azért volt ott a smiley, akkor te se vagy komolyabb Halfnál...) amúgy onnét tudom mit írt, hogy kitette szövifórumra. legalábbis az alapján amit kitett, igazán lezárhattátok volna ezt az egészet, és hogy ez miért a háta mögött van? nem éppen azt írta abban az üzenetben hogy alig fog hódítózni??? amikor zöldben szóltam neki miket írsz afórumra, arra máig nem reagált, máskor már itt rezgetne hogy mi tartott ilyen sokáig!!! MSNről meg azért mentem le, mert elhúztam aludni mikor nem válaszoltál már vagy 5 perce. azért hogy meghallgassam a válaszodat nem fogok éjszakázni. majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt...)

Last edited by Senki; 06-10-2006 at 09:27..
Reply With Quote