Quote:
Originally Posted by Wanax
Alba! Azt hittem hogy te erted mirol van szo, de ugy laccik nem...
Mondjuk A-ban azt mar nehez kimagyarazni hogy ha egy Klan ossz vagyona tegyuk fel 24 milliard es 42 milliardos piaci tranzakciot csinal folyamatosan...
|
Süti bocsi, hogy szólok de ez a topic nem az utalások ellen szól! Ezt csak azért hoztam létre,mert kiváncsi voltam rá, hogy másokat ZAVAR-e EGYÁLTALÁN? Engem személy szerint különösebben nem érdekel mi lesz a piaccal eddig is ki tudtam használni ezután is ki fogom, ami zavar az talán egyedül a tehetetlenség. Hogy komplett piacok naponta eltűnnek és nem tehetsz semmit. És nem 2b-s tételek ahol 200K van valamiből... Legtöbben azt hiszitek, hogy amiről beszélünk az csak a fa, kö, agyag... Hát nem. Amikor eltűnik majd 2 millió lovas 2 millió íjász és minden elit is a piacról annak érdekében, hogy egy támadás sikeres legyen talán érteni fogja mindenki.
Azt hiszem, hogy valóban ez a része a Hódítónak egy fekete folt. Mindenki tudja, hogy csalók használják és mindenki küzd a csalók ellen elvileg, de nem bízunk annyira a játékosokban és a H ellenőrzőrendszerében, hogy képesek legyünk "lemondani" a saját ellenőrzőrendszerünkről a "fogókról".
Azt kéne megérteni, hogy ha nem lenne utalás nem lenne olyan fogalom sem, hogy fogó. Abból nem keresne senki. És sztem ez így is lenne jól.