View Single Post
Old 10-07-2009, 13:52
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Ha már írsz egy találós kérdést, vehetnéd a legkisebb fáradságot hogy utánanézz a súgóban. Mondjuk ez csak egy dolog, és tény hogy az emberek 90%-a nem teszi. Az már az emberek kisebb hányadára igaz hogy miután kiderült a tévedésük, ragaszkodnak a saját értelmezésükhöz, a közkézen forgó változat helyett. Kb ennyi. De ha nagyon bánt, írj valamit és adok rá fölfelé kezecskét.
Nezd, utolag konnyu okosnak lenned. Ha ennyire kozkezen forgott ez a dolog, akkor barki (koztuk TE is) felhivhatta volna erre a figyelmem, mar az elso post utan. (pedig olvastak vagy 160x...) Nem tette, senki. Szoval ez a "kozkezen forgo" dolog erosen koltoi tulzas... Sajat ertelmezesem meg nincs is, nem tudom mirol beszelsz...

Tevedesrol pedig meg inkabb nincs szo, hiszen nem allitottam semmit, kerdeztem, valasz nem jott. Ennyi...

Ha Te pl ezt tudtad, igazan megemlithetted volna, es nem utolag, ugy konnyu...

De persze biztos szamodra is a "900 kozeleben" volt felreertheto...

Vegso sorban pedig, ez nem egy olyan dolog, hogy csak ugy megtalalod a sugoban, eleg eroteljesen keresni kell...

Azt hiszem, egy kis segitokeszseg kellene Toled, nem az utolagos pikirt lenezes, es okoskodas...

(Akkor meg meg is koszontem volna, de igy utolag azt sem feltetelezem, hogy ezt tudtad...)