Quote:
Originally Posted by Perzsaszőnyeg
Sziasztiok, az a kérdésem lenne, hogy hogyan oldható meg a VIP aktiválása Erdélyből?
Standard bankkártyám van, Maestro típusú, mely a romániai pénzt kezeli. Amint észrevettem, az a gond, hogy a Word PayPal-nál nincs az az opció, hogy ezt a pénznemet válassza az ember, s ez a gond teljesen elzár attól, hogy bankkártyán töltsem fel a VIP-et. Sajnos ez a gond a többi feltöltési lehetőségnél is.
Adminoktól kérdem, nagy gond lenne, ha ezt az opciót kérnétek a bankoknál, hogy betegyék, szerintem lenne még pár emberke, aki feltöltené a VIP-et ezen keresztül, és ezúton is kérem egy hasonló téma megvitatását, esetleg szavazásba bocsátását.
Válaszokat, javaslatokat várom ide, vagy az orimba 597601
|
Sokan váltanak Erdélyből VIP tagságot bankkártyával WorldPay-en keresztül is, és PayPal-en keresztül is.
Nem kell, hogy a bankszűmlád a megadott pénznemben legyen, fizetéskor automatikusan a saját pénznemedben vonódik le az összeg.
A WorldPay romániai fizetésekkor időnként visszadobja a fizetést, mert onnan sajnos sokan próbálkoznak fals adatokkal, és emiatt szigorúbbak az elfogadás feltételei. A PayPal más biztonsági elveket használ, azzal kapcsolatban még nem kaptunk olyan visszajelzést, hogy elutasításra került volna egy egyébként teljesíthető fizetés.
PayPal esetében azt is csinálhatod, hogy nem bankkártyával fizetsz (mert például nem szeretnéd megadni senkinek a bankkártyád számát, vagy nincs is bankkártyád), hanem banki utalással feltöltöd a PayPal egyenlegedet, ami pár nap múlva rendelkezésedre áll, és ezt használva fizetsz. Ez a lehetőség nem tudom, hogy Erdélyből működik-e már, Magyarországról igen.