View Single Post
Old 06-09-2006, 15:24
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Alba
Utalas.
Csak az A k
.Mivel van klanraki es a klanon belul mozoghat a penz a teki a nyersanyag barmi.Ami klanok között van az meg jksz...

Tehat ha valaki becsuletesen jaccik nincs is szuksege utalasra mert a klanraki lehetove teszi.

Nem A
Itt mar bajos a dolog mert nincs közös raki.Lehet hoyg a mozgas a szövin belül történik, hiszen ha vki nem vip vagy messze van a tarsatol akkor karavan nem jo.Igy abszolut nem jksz amit csinalnak de mondja meg ezt barki is a piaci mozgasok alapjan,
Alba! Azt hittem hogy te erted mirol van szo, de ugy laccik nem...

Mondjuk A-ban azt mar nehez kimagyarazni hogy ha egy Klan ossz vagyona tegyuk fel 24 milliard es 42 milliardos piaci tranzakciot csinal folyamatosan...

A masik ilyen ha egy MF orinak sikerul mindig hozzaferni a sajat cuccahoz vagy epp valami mas piacon levo cuccot vesznek meg tolle mindig a kellő pillanatban vagy meg azt tudom emliteni hogy egy mf ori mindig vedelem alatt a fedezes bejotte utan jutt penzhez, es ujra tud fedezni es hip hop meglogot abbol a mezonybol ahol zajlik az elet!

Vagy tapasztaltam mar olyat is hogy egy mf ori az 5. szinten ugy jott le vedelem alol, hogy fullra, kiepulve tele egysegekkel, max teki (harc kozben meg kiderult az is hogy tartaleka is volt...), es meg a magas runa ar mellett ennek a nagyszeru jatekosnak keszpenze es sok runara is jutott!
Baromi jol tudhatott piacolni a nevetsegesen olcso gabonaval, es nyersanyaggal, ahhoz hogy feltoltse az orijat egysegekkel ami a legolcsobb is 25k volt!

Szeretnem hangsulyozni hogy ha nem is minden gyanus piaci manovert, de a kimagyarazhatatlan dolgokat jo lenne buntetni....
Kilehet mindent magyarazni a VELETLEN szoval, de ugy gondolom hogy nem gyerekek vagyunk es nem az esti mese idopontjaban kell ezeket eldonteni vagy merlegelni es akkor talan nem lesz mindenre ervenyes a VELETLEN!!!

Last edited by Wanax; 06-09-2006 at 15:32..
Reply With Quote