Quote:
Originally Posted by Tsobi
Nade Gyula!
Én látok a Te közvetlen közeledben nem egy olyan országot,aki nem klántársad,miért nem lehet őket ütni?
Olyan esetben én is támogatnám,jobban mondva nem ellenezném az elfeknek a kedvezmények heki ellövését,ha tényleg sanyarúak,szinte lehetetlenek lennének az ütési lehetőségeik,de ahogy nézem erről szó sincs.
Ha MNT gátol valakit a haladásban,akkor tessék azt felbontani. Ha jól idézek klasszikusokat,akkor "A-ban nincs haverság".
|
Ts ez szépen és jól hangzik amit mondasz Gyulának és hidd el támadna is, ha lenne értelme, de nem hiszem hogy pozitivan jöhetne ki ha kitámadna bármelyik otthon lévő országra, mert sztem legalább 8különböző országtól kapna sereget... ezzel én be is fejeztem a személyeskedést (neked sem ártana)
Szóval a témához. Remy tényleg eléggé sánta példákat mondtál. a kedvezményes fedezés alapvetően arra jött létre,hogy A-ban áthidalhatók legyenek a hatalmas szakadékok, és közvetetten élénkitsék az aktivabb támadó játékmódot (sztem sikerrel, bár anno sokan keveselték a módositást).
Ez szép és jó, csak ezzel megint heréltünk egyet az Elfen, illetve kifejezetten az A-s elfeken, pontosabban a többieket juttatuk előnybe vele szembe...mert ugye csak ő nem részesül a kedvezményes fedezés igazi hasznából... sztem ha a támadó játékot jutalmazza a kedvezményes fedezés, akkor igenis járhatna ez az elfeknek is.