Quote:
Originally Posted by Von
Ez a 3 másodperc alatt szétmészárolja érdekes, mert felmerül a kérdés, hogy mit? A tolis lelopja a hadist mondjuk pártízezer vagy párszázezer tekire és mit tud tenni a hadis? Mészárol? A tolis kirakja az egységeit a piacra és nem mészárol semmit a hadis. Pusztít? 50 arany/nyersi áron az sokat ér. Földel? 3 katona/heki áron visszafedez a tolis. Leveri a morálját? Visszaleng. Csak kicsit veri le? Ugyanúgy végig tud lopni attól még, ha megint lesz benn tolija.
Tapasztalatlansággal vádolni valakit olyan esetben, mikor ő kipróbált már valamit, míg aki tapasztalatlansággal vádol, az nem próbálta ki, különösen érdekes. Egy nagyon jól játszó tolis 200 hekin kicsinál egy nagyon jól játszó hadist. 200 hekin a tolis a király, felette már nem. De attól hogy felette már nem, még 200 hekin tény marad: egy hadis nem tud ártani a tolisnak, ha az is ügyesen játszik.
|
Elmesélek Neked egy története a 3 mp-s szétverésről. Egyszer W-ben "véletlen" az egyik szövim lelopta Remy-éket. Mire hazaértem 15 mészár ment át az orimon. Nem ezer, meg százezer tekiről volt szó, csupán bukás elsőre. Akinek van ennyi tekije, az vagy gnóm, vagy épp akkor ért vissza piacról. Csak mert nem kopik, még nem tartja bent az orijában. Ez alól kivétlek az a tolis orik. Valóban 200 hekin gyorsan lehet visszaépülni, de a tudat, hogy úgy gyalogol át rajtad a fél csoport ahogy nem szégyenli, talán kissé megváltoztatja a véleményed. Én voltam egyedi fél-elf 38% kocsmával, de úgy is csak mf-ek, 5 körre felfelé és szétszakadt orikat loptam.
Én az embernek csak rossz dolgok tudok felhozni: hogy alkalmatlan a játékra. Én talán egyszer voltam emberrel, véletlenül. Csak lopni tud, de ha betalálják, akkor hamar kiesik.
Quote:
Originally Posted by Von
3 katona/heki áron visszafedez a tolis.
|
(országterület\100)*(országterület\100) és ez lineárisan emelkedik