Thread: Ember Éplista
View Single Post
Old 09-19-2009, 10:55
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Az 200 hekin volt, es nem ajanlott kezdoknek. Ez 500 heki, es egy kezdorol volt szo. A kulonbseg oriasi, szerintem...
Egen, de akkor elvitatkozhatunk azon, hogy kezdőnek érdemes-e toliznia egyáltalán? Illetve nyilván valahol el kell kezdeni, ha nagyon akar tolizni, de azt nem 500 hekin optimális, az tuti.

Quote:
Originally Posted by panatha View Post
Köszönöm, hogy megosztjátok a gondolataitokat velem. Igazából annyi a történet amúgy, hogy 4esbe kellene egy tolvaj a szövibe és rám hárult ez a feladat. Végülis arra jutottam, hogy megpróbálkozom a felessel a kézikönyvben leírt éplista alapján.
Azért írtam olyan sokat, mert próbáltam komplett képet adni a tolizásról, és ebben benne volt a tanácsom 500 hekire is, de azzal, hogy kiderült, 4-ről van szó, én egyértelműen toliellenes vagyok, ha félelf vagy, ha ember, sikerélményed nem igen lesz. Akármilyen trükköket vetsz be, 200 heki fölött 90%os biztonsággal lehet azonosítani a tolvajt ha lelopja az embert, éppen ezért az anonimitásnak lőttek. És mivel nem vagy anonim, onnantól kezdve kivégeznek a hadisok. Míg 200 hekin a hadisok kivégzését nagyjából meg lehet úszni komoly károk nélkül, 500án már nem, és nem is tudsz semmit tenni. Egy végiggyújtás, amit a tolis tud csinálni, jobb hadisoknak meg sem kottyan.

Szóval ok, hogy 500 hekire éplistát kértél, de talán két tanácsot tudok mondani: tolizni 200 hekin kezdj illetve 200 heki felett egy kifejezetten tolis ország többet gyöngít egy szövetségen, mint amennyit használ, szóval írhatunk akármilyen éplistát, találhatsz akármilyen félelf éplistát, magas hekin könnyűszerrel kicsinálhatnak úgyis...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Sponsored Links