Thread: Ember Éplista
View Single Post
Old 09-18-2009, 23:59
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
lehet hogy jobb, csak azt nem értem, mitől. Max annyit tudok leszűrni hogy ember mellé nagyobb szükség van varisra. A felesnek nem feltétlenül van szüksége rá, de ha van olyan a szöviben, neki is megkönnyíti a dolgát.

az a baj, 200on annyira nem érzem a jelentőségét a dolgoknak, így simán benyelek ilyen nagyon ritkán látott orikkal való dobálózást. A receptet egyébként 500 hekire kérték.
A legutóbbi tapasztalatom nekem is az volt, hogy 200 hekin nincs nagy jelentősége a tolizásnak. Viszont az ennél korábbi tapasztalataim azt mutatták, hogy igenis nagyon sok tolis volt, akit le lehetett húzni sok millió tekire.
Ritkán látott orikkal való dobálózásnak az a lényege, hogy 200 hekin CSAK akkor tudnak kárt tenni benned, ha elviszik a vagyonod. 50% kocsmás emberrel és egy 50% templomos óriással pedig mindenki vagyonát el lehet vinni a tekiírókon kívül. Az ő vagyonukat pedig ha figyelnek (amit le is írtam hogy kell), soha nem fogják tudni elvinni.
Az 500 hekiben igazad van, azt sajnos később olvastam, de ez nem negligálja még a mondandóm lényegét. Biztos ti is be tudjátok látni intuícióból vagy akármiből, hogy 200 hekin van egyedül értelme extrém éplistáknak (leszámítva a marha sok barakkot, mert annak föntebb), amiknek csak a kreativitás szab határt, amit pedig nyugodtan lehet használni.
Komolyan mondom, értsétek jól amit írtam! Biztos tudjátok ha akarjátok, és biztos senki nem tudja ha nem akarja
Aki pedig kételkedik, még mindig azt tudom mondani, hogy csak kipróbált dolgokat írtam le! Nem a fantáziám szüleményét... hogy hátha így is működik
Csak egy példa: 600 hekis félelffel 700 íjam volt, többmillió tekivel zártam, és egyszer sem földeltek és egyszer sem mészároltak. Leírtam szerintem a lényegét, hogy hogyan lehet megcsinálni. Persze mindig lehet gondolatkísérletben ellenpéldát hozni, ezért írtam, hogy főszabály szerint óvatosan kell csinálni! Nem tudok egyebet hozzátenni, ha nekem működött, nem tudom miért ne működhetne másnak is...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 09-19-2009 at 00:03..