View Single Post
Old 09-15-2009, 16:31
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A mai világ mozgatórugója a reklám. Ma ilyen társadalomban élünk. Hogy ez jó vagy rossz, az mellékes. Ha nem lenne reklám, nem válogathatnál ennyi tvműsör közül. Ha nem lenne reklám, nem ehetnél ennyiféle ételt. Ha nem lenne reklám, talám még mindig szappannal moshatnál a folyóparton.

Lehet szídni, lehet rosszat mondani róla, sokszor jogosan, de a mai világban KELL a reklám, e nélkül a mai társadalom összeomlana.

Szerintem.
Abszolút. De hogy valaki ezt jónak vagy rossznak tartja, egyáltalán nem mellékes, sőt az egyik legfontosabb dolog, merthogy tömegekről beszélünk, nagy tehetetlenséggel.

Előnye a reklámoknak hogy az új technológiák hamarabb kerülnek alkalmazásba, valóban, bár én célravezetőbbnek tartom a keresésnek az aktív változatait.
Hátránya meg hogy olyan igényeket is generál amik nélküle nem léteznének. Így növelve a gazda(g)ságot. Kérdés hogy valóban olyan fontos-e még egy gyár, még egy üzem. A fogyasztóknak tudom hogy fontos, de az embereknek már kevésbé volna az.

Amiért szeretni lehet a reklámokat sztm, azon túl hogy jó/rossz hogy vannak, az a minőségük. Vannak amiket többször is szívesen megnézek.
Végül pedig ami miatt hasznosnak tartom a reklámblokkokat az az, hogy rendszerint ezek adnak alkalmat a TV kikapcsolására.

Reply With Quote