Quote:
Originally Posted by Reni
Reggel 7 körül beléptem a játékba raki˙(#458) karakteremmel, pár percig benn voltam aztán kiléptem. Úgy léptem ki, hogy abban az ablakban visszaváltottam a MUD főoldalra, majd bezártam a böngészőablakot.
Új ablakot nyitva próbáltam megint belépni, de nem tudtam azt írta már bevagyok lépve. Ezt próbáltam többször is, majd ezt a gépet lekapcsoltam és másik gépről is próbáltam belépni, onnan sem tudtam.
kb 3 óra hosszán keresztül próbálkoztam aztán meguntam.
Nem sokkal ezelőtt megint megpróbáltam és betudtam végre lépni, viszont a karakter a temetőkapuban állt (mivel volt totemem) de már félig felvolt töltődve a halál után.
Ati .... nem tudod miért nem léptette ki a játék a karakterem? Ha még valamilyen infó kell ezeken kívül és tudok válaszolni rá szívesen teszem, de jelenleg nem jut egyéb eszembe. Jó lenne rájönni mi történhetett 
|
Elméletileg kiléptet pár perc után akkor is, ha szakadsz.
Buta kérdés, de nem ismeri más a belépési adataidat? Ha valaki be van lépve és játszik, akkor nem tudsz belépni.
(Általánosságban ezért nem értem miért vannak olyan karakterek, amiket többen is használnak, hiszen bármikor indíthatsz több karaktert, és akkor nem teszel keresztbe másnak. Most nem tudom erről van-e szó, ez egy ilyen általános morfondírozás a részemről.

)