Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 06-07-2006, 23:37
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Angry Tyernek elérhetőség privát hiányában - vagy annak aki tudja miről van szó.

Tyer: láthattad az adminisztrátori reakciót az ötleteidre. Most telt be megint a pohár, így kénytelen vagyok megfogalmazni nyílvánosan, ha már elérni nem tudlak privátban, hogy miért kaptál pirosat tőlem. Úgy érzem elég nyílt támadást kaptam tőled hogy reagáljak végre:
Volt egy topic ahol a helytartót akartuk kiigazítani picit. Te első hozzászólásodként beleromboltál egy olyan ötlettel, amit az elmúlt fél év alatt töbször is elhajtottunk, hogy értelmetlen. Azon a napon sokadik ilyen első hozzászólás után. bevallom, ott túlreagáltam a dolgot amikor felháborodtam rajta, hogy ezt talán nem így kellene, mindazonáltal a tényeken ez nem válotoztat, hogy az ötelted elvitte a topicot abba az irányba, hogy te kapjad a kritikát, hogy nem olvasod el rendesen a súgót, és a fórumon se nézel vissza, mibe szólsz bele. Ezzel megöltél két konstruktív javalsatot is. Ezekután döngetted nekem a melled hogy igenis ennek van létjogosultsága amikor kifejtettem többféle hangnemben is (sajnos. Bevallom, itt hibáztam), hogy ez miért nem jó, és nem illendő. Ekkor adtam egy pirosat. Te fennakadtál hogy az -8 pont, minha csak meg tudnám mondani, hogy mennyit érjen. Ezekután a Segítség kezdőkenk topicban megkérdezed hogyan lehet reputationt adni (természetesen persze el is olvashattad volna a fórum helpjét, de ez egyszerűbb, nem rovom fel hibának, csak jelzem...), hogy lepirosozzál...
Mindenesetre csak gratulálni tudok ehez a teljesítményedhez:
a megfolytott topic...
Persze ehez én is hozzájárultam, nagy szégyenemre, azzal, hogy kikeltem azellen amit csinálsz. Valahogy azomban én annyiban jobbnak érzem magam, hogy beláttam, hogy hol hibáztam, míg te a jelek szerint nem. Mégegyszer gratulálok a sikeredhez, bár azt hiszem te sem ezt akartad elérni.

*Elnézést kérek mindenkitől, nem akarom mérgezni a levegőt, de most úgy érzem ki kellett állnom az igazamért, midnenesetre törekedni fogok az ilyen esetek elkerülésére a továbbiakban...*

Last edited by Senki; 06-07-2006 at 23:49..
Reply With Quote