View Single Post
Old 06-07-2006, 23:09
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Tyer
A lényeg: tudom, hogy túlképzés van, és azért tünik el, de ha egyszer be van állítva a helytartó, és még be tud lépni a piacra, és el tudná adni őket, akkor nekem ne menjen el rengeteg képzett katonám, hanem tegye ki a piacra a felesleget. Nem hiszem, hogy Ti nem jártatok még így...
Najó... utálhatsz a véleményem miatt, de most újfent rossz amit írtál ...

Most hogy nem lehet akciózni körváltás közben végképp elveszik az a katona ami úgy jön ki a képzésből hogy nincs helye. Eddig is direkt veszett el körváltás közben, és eddig sem véletlenül nem adta el a helytartó. ha maradna annak a körnek a végéig amiben elkészült, akkor természetesen eladná a helytartó is. De mindenesetre az én túlreagálásom miatt is, de vérbefagyott ez a topic is. Remek. Ennek szólt a minusz, és lassan indkoltnak érzem, hogy amit adtam az 8-at ért, bár a mérőszámhoz mint írtam, nincs közöm.

És mégvalami: egy javaslatot akkor hurrognak le ha nem értenek vele egyet. Ha eleve azt sejted hogy a többség nem fog vele egyetérteni, akkor minek dobod be?... a többit már elmondtam. nem ismétlem magamat.