Thread: Csalás!
View Single Post
Old 09-11-2009, 08:41
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Perzsaszőnyeg View Post
Látom itt is megvitattátok a témát.
Meg. Tegnap az egyik belső fórumra bemásoltam egy ilyennek a szövegét, most találkoztam egy másikkal, íme:

"Ez egy előfizetéses szolgáltatás. Az előfizetés 500 Ft-ba (ÁFÁ-val együtt értendő) kerül fogadott smsenként, 6 smst küldünk hetente, melyekkel 3 termék vehető igénybe. A felhasználó által küldött (kimenő) sms-ek esetében a vezeték nélküli telefonszolgáltatók szöveges üzenetekre vonatkozó díjszabása alkalmazandó.Szeretnéd megszüntetni a szolgáltatást? Küldd a STOP jelszót a **********-re. Alsó korhatár 18 év, a számla fizetőjének engedélyével. Telefonos segítségnyújtás:06-80-******** (vezetékes telefonról díjmentesen hívható). Szolgáltató: ********. A ******** az SMS szolgáltatások magyar eljárási szabályzata szerint működik."

A csillagozást én végeztem, mert nem reklámozunk.

Szerintem ez teljesen világosan leírja, hogy mi fog történni, és nem szükséges a pánikkeltés, ha teszemazt TÉNYLEG az történik, ami oda volt írva...

Más kérdés, hogy ez etikus-e, vagy sem, de ezt mindenki maga el tudja dönteni, 18 év fölött már ennyi felelősségtudat csak van az emberekben.