View Single Post
Old 09-02-2009, 11:56
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Azt hiszem erre nem fogok reagálni.
Nem is kell, hiszen nyilván erősen túloztam, hogy minél szemléletesebb legyen, hogy bizony-bizony én sem gép vagyok. Amit gépnek kell csinálnia, például a párbajindítást, azt csinálja gép. De amit embernek kell, ott bármi közbejöhet, például bentragadok a wc-ben, esetleg ráesik a lakásomra egy műhold. Sőt, még a gépet is érheti külső probléma, például ha arra esik egy műhold. De láttuk, hogy nem kell lezuhanó műhold, elég egy elvonuló front is ahhoz, hogy káoszt okozzon a nagyobb Internet-elosztó helyeken.

Ahogyan egy nyereményjátékba sem az utolsó nap küldöd be a részvételi szándékodat, mert lehet, hogy egy hét múlva kézbesítik csak stb.

Úgy érzem, hogy azzal, hogy jelzem, hogy mi a jelentkezési határidő, kizárjuk a "vajon el leszek-e fogadva, ha az utolsó másodpercben jelentkezem?" című rizikójátékot, és mindenki biztosabban indulhat a párbajon. Ha addig nem tudod, hogy tudsz-e jönni, akkor nem jössz. Lesz még párbaj bőven még ebben a fordulóban is. Azért van 5, hogy az egyik csak jó lesz.