Két hete volt időm játszani a Hétvégin, és bár szerettem volna elkerülni a zászlót (mivel tudtam, hogy a következő Hétvégin nem tudok játszani majd) de nem sikerült, mert nem a korábbi első helyezettnél volt, és hát én arra számítottam nála lesz.
Mindegy, megszereztem, nálam maradt, így a következő Hétvégire automatikusan bekerültem.
Nem tudtam játszani, mert elutaztam, így beállítottam fajnak a hullát, és képeztem gyorsan pár száz íjat még péntek este, hogy ne verjenek le 2k pontra vasárnap estig. Így is lett, megmaradtam olyan 8-9k értéken.
Hozzáteszem az előző fordulóban 24k értéket sikerült elérnem, ami azt jelenti, hogy összetetben a két "játék" alatt egyszerű átlaggal számolva is sima átlagos teljesítményt értem csak el.
De most jön az amin teljesen kibuktam. .
Az előbb írtam az egyik fórumra, erre mit látok, ott virít a Zászló a hsz-em mellett. .
Valahogyan nálam maradt a Zászló az előző Hétvégin, de a most következőn sem terveztem játszani, és nem is fogok tudni, de még nagy valószínűséggel a hullát sem lesz lehetőségem beállítani fajként, tehát leverhetnek majd kb 2k értékre, ami az így már 3-ra nőtt "játék" alapján az összesített eredményeimet teljesen értékelhetetlenné teszi. .
Biztosan vannak fontosabb feladatok is a Hódító életében, mint ez, de remélem mihamarabb megváltozik a jelenlegi Zászlós játék győztesének az automatikus beléptetése, mert így semmi értelme az összesített pontlistának. .