Valoban eltalaltad, az elevenembe latsz. Rettegek. (Gondolom, ezt a beirast Te sem gondoltad komolyan...)
(Amugy, jeleznem, hogy kifejezetten orulnek, ha eljutnatok 1 milla pontra, sot, ha 1.3-ra, annak meg jobban. A koronat az tenne fel erre, ha mindezt szabalyosan tennetek...)
Kedves Wu! Plafon nem szakad?
Reszemrol ennyit a temarol, eleg sokat elmondanak a reakcioitok is a dolgokrol.
Viszont csak azert, mert en ki is mondom, amit masok csak csendben gondolnak rolatok, nem feltetlen kell igy kiborulni, es mindenfele dolgokat a fejemhez vagni. Tudom en, hogy a legjobb vedekezes a tamadas, de ha egy cseppet sem lettetek volna hibasak, mosolyogtok egyet, es vallat vontok, es nem ezt a hisztiparadet rendezitek le, amit most csinaltatok.
Ellenben ha megfigyelitek, sehol nem irtam, hogy csaltok, csak azt, hogy gyanus a dolog. Szerintem ezt Ti sem tagadjatok, hogy gyanusnak tunhet barmely kulso szemlelo reszerol.
(A pannonos dolog mar megint nemtudom hogy jon ide, nevetseges...)
(De azert, ha nagyon idegesit titeket, igazan leirhatjatok egy mondatban, hogy megis mit szabalytalankodtam szerintetek a Pannon ellen, igazan erdekelne...)
De abba a temaba sem megyek bele, akar hiszitek, akar nem, lehet hogy ez szamotokra elkepzelhetetlen, de en nem szoktam csalni, ennyi. Aki mast mond, hazudik. Ezert aztan semmi moralis problemat nem okoz szamomra, hogy megemlitsek egy ilyen "ici-picit" gyanus dolgot.
Ennyi...
Azt belemagyarazni, hogy irigykedek, meg egeszen fura. Megis mire irigykednek, ugy oszinten?
De igazabol nem nekem kell magyarazkodni, mert engem nem erdekel, hanem a lelkiismereteteknek. Az, hogy egy ilyen beiras ilyen merteku ellentamadast valtott ki beloletek, sokmindent elarul szamomra...