View Single Post
Old 06-07-2006, 09:00
Colony Colony is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Mikulás
sziasztok!
Már nem vagyok kezdő, de egy furcsaság tünt fel az 5-ről a 4-re való lépésnél:
A felettem lévő orik 700-800 hekivel arra hivatkoznak, hogy úgy tudják 900 heki a lépéshez szükséges max föld, ebben kételkedtem, de most akartam megtámadni egy orit, aki fölöttem volt, előtte meggömböztem 669 hekin volt, és most teleportált. A súgóban és a feljutásban még mindig 600 heki a max föld.
Az igazság odaát van?
Lehet én fogok hülyeséget mondani..., de ha ebben a csoportban a Top 30% alja 900 hektár fölött van (amit nagyon, de nagyon kétlek) akkor bizony annyit kéne elérni. A szövegből kiderül hogy valaki 669-el is tud lépni tehát a feletted lévő országok tévedtek.

Altalánosságban a lépéshez a csoport felső 30%-ába kell bekerülni, ez egyes 5-ös csoportokban akár 400 hektárnál is kezdődhet. A 600 maximum földmennyiség azt jelenti hogy maximum 600 hektárt vihetsz fel a következő szintre. Ha több van pl 669 akkor min. 69 üres terültenek kell lennie és ha lépsz a 4-es szinten lesz egy 600 hektáros országod.

Most én kérdezek másoktól (hülye példa lesz ): Mondjuk ha az országom 5 ös szinten eléri a 2000 hektárt és leütnek 1200-ra, de a szintlépéshez szükséges minimális föld elméletileg 1700-1600 hektár körül van??? ilyenkor nem tudnék fellépni az 5-ös szintről???