View Single Post
Old 06-07-2006, 08:13
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati
A 4 szavazó klánból 2 aki nagy, ők két teljesen ellentétes szavazatot adtak, ez alapján nem igazán eredményes a szavazás.

Még a darabszám se mérvadó, hiszen látszik, hogy nem saját vélemények, hanem meggyőző hadjárat folyt, hogy ki tud minél több klántagot rávenni arra, hogy írjanak valamit. (Azért erre szavazok, mert a főnök mondta, és társai.)
Egy pár sort töröltem az eredetileg válaszolt szövegből, mert nem az a célom, hogy veszekedjek vagy kitiltassam magam, de .... na mindegy.

Na elolvastam a véleményeket. Meggyőző hadjárat? Elkerülte a figyelmedet az az 52 oldal ami a szavazás elött született? Kiragadtál valamit egy jópofa társamtól és erre építve megvádolod a többieket, hogy nincs saját véleményük?

A másik klán jobb? 15 ori 3 vélemény? Ráadásul ebből az egyik azt sem érti miről van szó!!!

El lehet napolni egy döntést ezzel nincs semmi baj, sőtmint mondtam igazság szerint az 5let amit támogatnék önmagában nem visz előre ezért nem is bánom az elnapolást, de az ilyen nevetséges indoklás vérig sért!

Bőven elég lett volna annyi, hogy : "Nem vagyok meggyőződve arról, hogy az eredmény ami született a H további fejlődését szolgálja ezért a döntést elnapolom."

Last edited by monro; 06-07-2006 at 08:48..