Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-06-2006, 20:25
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Synkel
Amelyik topicban Wand és Monro előfordulnak, ott sárdobálás lesz a dolog vége, nem a hozzám hasonló zöldfülűek okítása.
Sajnos mi már ilyen régivágásúak vagyunk, de ne haragudjatok érte Ti is csináljátok a saját közegetekben sztem, tisztelet a kivételnek.

Egyébként meg nem tartom magam "tanár úrnak", mert sajnos sokszor nem tudom magam kifejezni úgy, hogy megértsenek. Szívesen segítek bárkinek ha éppen tudok, de "csakúgy" magamtól ritkán kezdek oktatni bárkit is. Egyébként sem gondolom, hogy ezen a fórumon mindenki zöldfülű lenne Aki még nem játszott az 1A-ban, de lejjebb jó játékos annak 1 hónap "megszokás" és ugyanugy tud érvényesülni, mint lejjebb.

Aki meg az alapján dönti el, hogy akar e játszani egy csopiban vagy sem, hogy az ottani top, miként beszél egymással az nem is való a "királykategóriába" (hihihi picit sem nagyképű fogalmazása az 1A-nak) Egy szó mint 100 engem anno cseppet sem tudott érdekelni, hogy Kacsa vagy Tedy miként szapulja egymást a közös fórumon. Tudtam, hogy mi a célom. Elárulom nem a fordulás járt a fejemben....
Reply With Quote