View Single Post
Old 08-23-2009, 10:18
Elfi Elfi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

SÖR!

A Zászlós játékkal kapcsolatban merült fel bennem a következő:

Jelenleg:
"A zászlós játék nyertese a következő hétvégi fordulóban automatikusan bekerül a játékba, akkor is, ha ő maga nem jelentkezik. A zászló az új fordulóban tőle indul."

Én szeretem a Hétvégi játékokat, amikor tehetem játszom is. A játék élménye mellett az összesített pontlista is motivál.
(Itt jegyezném meg, hogy 100%-ig biztos vagyok abban, ha a Hétvégi játékok nyertese a rendes játék pontlistájában is kiemelésre kerülne bármilyen módon, nagyon sokat lendítene a játék népszerűségén)

Az összesített pontlistában elért helyezések néhány esetben nem a valós képet mutatják, mivel a Zászlós játék nyertese automatikusan bekerül a következő fordulóba, holott nem biztos, hogy azon a hétvégén is tud majd játszani. Ha pedig automatikusan bekerül és nem játszik, leverik olyan pontra, amivel összességében az előző játékban nyújtott teljesítményét nullázza.

Meg lehetne azt oldani, hogy ne induljon automatikusan a Zászlós játék nyertese a következő játékban, és mint a közben törölésre került ország szabálya lépne életbe?

"Ha az ország esetleg már törölte magát, akkor a zászlót pénteken UTC idő szerinti 17:30-kor az aktuális első helyezett ország kapja meg, és onnan indul a játék."
ELFeledett Vidék (#437487)
Reply With Quote